Wegenwerken brug Albertkanaal

Kom je uit de richting van Zandhoven? Dan is het niet mogelijk om over de brug te rijden die de GPS je aangeeft, je kan hier best de aangegeven wegomlegging volgen. Deze stuurt je via het rondpunt, waar je onder andere Garage de Bie vindt, de Vierselbaan in. Volg de Vierselbaan die later overgaat in de Hofstraat. Op het einde van de Hofstraat sla je rechtsaf (Herentalsebaan) en rijdt je de brug van Viersel over. Je blijft de Herentalsebaan volgen tot je op de Liersebaan terecht komt. Hier sla je terug rechtsaf en volg je tot je de brug van de E313 over moet. Meteen over de brug sla je linksaf de Zagerijstraat in. Hier volg je de baan tot je aan het Albertkanaal komt. Daar sla je linksaf en volg je het Albertkanaal tot je Het Boothuys ziet. 


Kom je uit de richting van Genk? Dan is het heel gemakkelijk! Je neemt de E313 richting Antwerpen en daarna neem je afrit 19: Lier/ Zoersel/ Zandhoven. Volg de afrit en wegomlegging. Sla linksaf en meteen terug rechtsaf (Zagerijstraat). Je volgt de baan tot als je aan het Albertkanaal komt, daar sla je linksaf en volg je het Albertkanaal tot je het Boothuys ziet. 


Kom je uit de richting van Brussel/ Antwerpen? Dan is het ook heel gemakkelijk. Je neemt de E313 richting Hasselt/ Luik en daarna neem je afrit 19: Lier/ Zoersel/ Zandhoven. Volg de afrit en sla rechtsaf aan de lichten. Je rijdt de brug over en slaat de eerste straat links in (Zagerijstraat). Je volgt de baan tot als je aan het Albertkanaal komt, daar sla je linksaf en volg je het Albertkanaal tot je Het Boothuys ziet. 


Kom je uit de richting van Lier? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Geef het adres van Het Boothuys (Robert Orlentstraat 1, 2240 Zandhoven) in en volg de aanwijzingen. Je volgt de N14, rijdt de brug over en slaat links de Zagerijstraat in. Je volgt de baan tot als je aan het Albertkanaal komt, daar sla je linksaf en volg je het Albertkanaal tot je Het Boothuys ziet. 


Team Boothuys kijkt al uit naar jouw bezoek! Tot snel!